Szukaj w sklepie:
Szukaj spośród ponad 1000 produktów
Grille lawowe

Grille lawowe

Lokale gastronomiczne takie jak restauracje oraz bary serwujące steki dbają o zadowolenie klientów, ponieważ dobrze wykonane danie jest wizytówką dla firmy. Ponadto dobrze ugoszczeni klienci, którzy otrzymali potrawę smaczną i dobrze przyrządzoną z pewnością wrócą, by ponownie skorzystać usług lokalu. Wybierając sprzęt do lokalu gastronomicznego, trzeba zwrócić uwagę na parametry, różnorodność funkcji, cenę i oczywiście wytrzymałość. Na grillu lawowym, jesteśmy wstanie pracować ergonomicznej niż na zwykłych grillach gazowych przez kamienie wulkaniczne, które absorbują ciepło i utrzymują je przez długi czas.

Grille lawowe to profesjonalne urządzenia, które przyrządzą świetne steki. Ich cechą charakterystyczną jest niesamowicie prosta i wygodna obsługa oraz łatwość w utrzymaniu w czystości. Wytrzymała i solidna konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej zapewnia trwałość urządzenia przez wiele lat. W zależności od indywidualnych potrzeb do wyboru są grille lawowe pojedyncze lub też podwójne. W obu przypadkach jakość potraw jest taka sama, aczkolwiek wielkość może być dopasowana do ilości gości i dań, które będą przygotowywane na grilla.

3.png

Grille lawowe 

Jest 2 produktów.

Pokazuje 1 - 2 z 2 elementów

Grill lawowy – smaczne i efektowne przygotowanie potraw!

Grill lawowy jest wypełniony kamieniami z lawy wulkanicznej. Ich użycie zapewnia przygotowanie potraw o niesamowitym smaku, które dobrze wyglądają i są dobre dla naszej codziennej diety. Tak jak klasyczne grille nadają się do przygotowania warzyw, mięs, ryb, kiełbas oraz popularnych owoców morza. Gwarancję dają kamienie z lawy wulkanicznej, które pochłaniają tłuszcz i utrzymują rozprowadzane ciepło przez długi czas. Kamienie wulkaniczne są ogrzewane za pomocą rurowych palników. Grille lawowe nie wytwarzają popiołu, do zasilania potrzebują przyłącza gazowego lub butlę gazową, i gotowe. Eksploatacja również jest dziecinnie prosta ponieważ kamienie wulkaniczne są wymienne. Producenci zalecają wymiane kamienie gdy te zaczynają się kruszyć. Utrzymanie czystości również nie jest uciążliwe. Jest to stosunkowo proste lecz bardzo przydatne urządzenie dla każdego lokalu oferującego dania grillowane.

3.png