Szukaj w sklepie:
Szukaj spośród ponad 1000 produktów

 


 

Czym jest ciąg wydawczy ?

 

Ciąg wydawczy to umiejętnie dobrana kombinacja modułów (neutralnych, chłodniczych, grzewczych) zapewniająca wzrost sprawności wydawania posiłków przy tym zachowując ich świeżość, smak oraz prezencję.

 

 

Dla jakich lokali przeznaczony jest ciąg wydawczy ?

   

Ciągi wydawcze przeznaczone są dla stanowisk o dużym natężeniu wydawanych posiłków gdzie obsługa musi przebiegać sprawnie by czas oczekiwania skrócić do minimum np.

 

Lokale samoobsługowe

stołówki

kantyny

jadłodajnie

restauracje

bary mleczne

lokale typu fast food itd.

 

Czy ciąg wydawczy sprawdzi się w twoim lokalu ?

   

Gama konfiguracji i rozwiązań z pewnością stawi czoła twoim potrzebom lecz by zastosowanie ciągu spełniało swoją funkcję musimy wziąć pod uwagę 3 czynniki :

 

1. Przewidywana ilość klientów

2. Ilość jak i rodzaje wydawanych posiłków

3. Warunki architektoniczne lokalu

 

Zrób to sam.

   

By precyzyjnie dostosować się do twoich potrzeb musimy uzyskać odpowiedź na parę pytań.  

 

1. Planowana ilość obsługiwanych klientów w ciągu doby

2. Rodzaj lokalu (restauracja, stołówka itd.)

3. System wydawania posiłków (samoobsługa, personel itd.)

4. Rodzaj menu (dania podawane na ciepło, zimno itd.)

5. Planowana ilość wydawanych posiłków w ciągu doby (szacowana pojemność modułów)

6. Zdjęcie, rysunek, opis pomieszczenia gdzie ciąg miałby być zamontowany w celu przystosowania go do danej lokalizacji

7. Rodzaj wnętrza by dostosować zabudowę ciągu dla twojego lokalu

8. Dane kontaktowe

 

Dołożymy wszelkich starań by utworzyć ciąg wydawczy taki jaki potrzebujesz.

 

Napisz mail : sklep@interiorgastro.pl lub zadzwoń na naszą infolinię.